U SVOM FILMU

Predstavljamo vam paneliste i moderatora panela U svom filmu koji će se održati prvog dana konferencije.


Mario Valentić (1980.) se bavi glumom, medijskim angažmanom, profesor je tjelesne kulture, stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni je trener i savjetnik, nekadašnji višestruki prvak države u hrvanju grčko-rimskim stilom i reprezentativac. Pokretač je korporativnog OfficeFIT koncepta i HealthyFIT team buliding-a te jedan od najpoznatijih promotora zdravog stila života. Suautor je knjige Detoks program od A do Ž. Neke od poznatijih TV uloga su: Borna Novak Zabranjena ljubav, Luigij Kenjalo Nad lipom 35 te epizodne uloge: Villa Marija, Sve će biti dobro, Dolina sunca, Hitna 94, Pod sretnom zvijezdom, Bračne vode, Bibin svijet, Zauvijek susjedi, Horvatovi, Na granici, Bogu iza nogu... Redoviti je član Hrvatskog društva filmskih djelatnika. Glumio je u kratkom filmu U tišini i prvom hrvatskom 3D animirano-igranom filmu Smash. Igrao je, također, u kazališnoj predstavi Tri koraka do osmijeha te je stalni član ansambla mjuzikla Footloose koji igra od 2011. Pobjednik je HRT-ovog Plesa sa zvijezdama (2008.) (i inačice istog na OBN televiziji/2009.), dok je sudjelovao i u showu Tvoje lice zvuči poznato. 2003. godine je proglašen misterom Hrvatske. Njegov moto je: „U zdravom duhu, zdravo tijelo“, a postiže se još jednom njegovom, nešto originalnijom: „ Kad vam ponestane vjetra – VESLAJTE!“
Asim Ugljen (1983.) je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu nakon što je godinu dana proveo na studiju Glume i Lutkarstva na Osječkoj akademiji. Već je nakon prvog tjedna na ADU u Zagrebu dobio svoj prvi profesionalni posao te od tada nije prestao glumiti. Osim što je uspješan na poslovnom planu, ponosni je otac dvoje djece. U slobodno vrijeme, kojeg ima rijetko, vesla, skija i penje se, te većinu slobodnog vremena provodi na Mrežnici. Tamo je poznatiji kao svoj gusarski alter ego, Kapetan Ignjat Jesetra. Ako vas zanima veslanje, javite se.
Robert Kurbaša (1977.) je diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu (smjer gluma). Djelovao je kao najmlađi glumac ansambla HNK Split gdje je ostvario niz zapaženih uloga. Danas je kao slobodni umjetnik član HDDU i HZSU. Neke od kazališnih uloga su: Edip (Seneka), Liliom (F.Molnar), Puba-Gospoda Glembajevi (M.Krleža), Krište-Kate Kapuralica (V.Stulli), Duncan-Machbet (W.Shakespear)... Učestalo se pojavljuje na televiziji i filmu. Od glavnih uloga izdvaja: Tomislav Vojković- Urota, David- Ne daj se Nina, Andrija- Dolina sunca, Nikola- Zlatni dvori... Autor je više različitih nosača zvuka poezije kao i monodrame Ispit savjesti nastale po prozi Tina Ujevića koja je do sada u hrvatskoj i inozemstvu odigrana preko stotinu puta. Nakon autorske predstave Tko je ubio Zvonka Bušića? radi na predstavi More o hrvatskom pjesniku Josipu Pupačiću. Najnoviji autorski uradak je predstava Pizza s Krešom u suradnji sa Krešimirom Mišakom.
Davor Dretar Drele (1966.) je hrvatski pjevač, televizijski i radijski voditelj, TV i kazališni glumac. Trenutno obnaša dužnost zastupnika u Hrvatskom državnom Saboru, kao izabrani predstavnik 3. Izborne jedinice sa liste Domovinskog pokreta. Radio je kao voditelj radija Velika Gorica, Obiteljskog radija, Narodnog radija i Drugog programa hrvatskog radija. 2004. godine dobio je Večernjakovu ruže u kategoriji „Najbolji radijski voditelj“. Osnivač je rap sastava Dreletronic, nominiranog za nagradu Porin, s kojim je nastupao u vrijeme iznimne popularnosti tzv. dance scene tijekom devedesetih. Kao televizijski voditelj surađivao je na projektu hrvatskog reality show-a Farma, talk show-a Hrvatski broj 1, komentator u kolaž magazinu U sridu, a na RTL televiziji pojavio se više od 400 puta kao voditelj zabavnog kviza 5na5. Kao glumac gostuje u humorističkim serijama Stipe u gostima, Bitange i princeze, Zauvijek susjedi, a ostvaruje i uloge u kazališnim predstavama kazališta Kerempuh i Komedija Požar vlasti i Dobri vojak Švejk. Sa kolegom glumcem Vidom Balogom odigrao je više od stotinu izvedbi cabaret-a Remetinec, Remetinec. Kao samostalni stand-up komičar ostvario je preko 200 stotine javnih nastupa u Hrvatskoj. 2007. godine je na Varaždinskoj televiziji, u sklopu Špancirfesta, s kolegom Kristijanom Petrovićem ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao voditelj najdužeg televizijskog talk show-a u trajanju od 35 sati i 16 minuta. Trenutno je student izvanrednog studija Međunarodnih odnosa na sveučilištu Libertas. Osim što je iznimno uspješan na poslovnom planu, ponosni je otac dvoje djece.