TKO PJEVA ZLO NE MISLI

Goran Karan (1964.) je jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača i kantautora koji je poznat po brojnim hitovima, ulogama u mjuziklima, ali i po svom humanitarnom angažmanu. Ostvario je zavidnu internacionalnu karijeru i osvojio nagrade na mnogim festivalima, kako na domaćim tako i na međunarodnim. Objavio je mnogobrojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio je niz nagrada i priznanja, te ostvario duete s izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz svijeta. Gostovao je po gotovo cijelm svijetu; Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji, Slovačkoj SAD, Kanadi, Tahitiju, Bahamima, Portugalu, Latviji, Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji, Turskoj, itd. Posljednjih godina iznimno je uspješan kao kantautor. Sudjelovao je na Festivalu svjetskih kultura koji je održan na Olimpijskom stadionu u Berlinu (2011.), a njegova pjesma All the Colours of the Rainbow izabrana je za tematsku pjesmu i središnji događaj festivala. Goran je uz Nenada Ninčevića autor mjuzikla Naša bila štorija koje je jedinstveno scensko i diskografsko djelo u čijem je stvaranju sudjelovalo četrdesetak izvanrednih glazbenih umjetnika: Severina, Danijela Martinović, Giuliano… Goran Karan dobitnik je i nekoliko nagrada Porina, najuglednije glazbene nagrade u Republici Hrvatskoj, a dobio ga je i za autorski album Glas juga u kategoriji najbolji album zabavne glazbe (2019.). Goran Karan odnio je veliku pobjedu na 59. splitskom festivalu. Osim zadivljujućih poslovnih uspjeha, poznat je i po svome humanitarnom radu. Bio je inicijator i jedan od organizatora velikog humanitarnog događaja na stadionu Poljud (2007.) gdje se organizirala nogometna utakmica i koncert za obitelji stradalih vatrogasaca na Kornatima te je za tu priliku napisan i hit Ovo nije kraj. Također je organizirao na Poljudu i spektakl pod nazivom Naš mali svijet, odnosno nogometnu utakmicu i koncert hrvatskih i talijanskih pjevačkih zvijezda te bivših nogometaša poput Zvonimira Bobana, Slavena Bilića, Roberta Prosinečkog…
Tomislav Marić (1997.), prepoznatljiviji kao ToMa, televizijski je voditelj i mladi pjevač koji osim što pjeva i piše svoje tekstove, publiku je osvojio 2021. godine nastupom na Dori. Dobar dio njegovih pjesama su duhovne tematike te s njima obilazi razne festivale. Već s 15 godina nastupao je pred pozamašnom brojkom od čak 70 000 ljudi te takve nastupe, sa sve većom i većom publikom, niže iz godine u godinu.
Martina Tomčić (1975.) studirala je u Visokoj glazbenoj školi u Grazu, gdje je magistrirala solo pjevanje. Pobjednica je Međunarodnog pjevačkog natjecanja "Ferruccio Tagliavini" u Austriji (1995.). Najaktualniji operni projekt je ostvarila upravo sa Zagrebačkom filharmonijom i šefom dirigentom Davidom Runtzom kao Vještica u Humperdinckovoj operi Ivica i Marica. Uz mnoštvo opernih uloga na pozornicama različitih kazališnih kuća i festivala, redovito se pojavljivala i na koncertnom podiju, poglavito s Mahlerovim djelima - Das Lied von der Erde, Simfonija Nr. 8, Das klagende Lied, Die Lieder eines fahrenden Gesellen, Die Kindertotenlieder. Godinama je redovita gošća Tirolskog ljetnog festivala Erl, gdje je uspješno pjevala najvažnije Wagnerove mezzosopranske uloge pod ravnanjem maestra Gustava Kuhna-Kundry (Parsifal), Fricka (Das Rheingold), Fricka (Die Walkuere) i potom proširila Wagnerov repertoar s Brangaeneom (Tristan und Isolde) u HNK Zagreb. Prije nekog vremena objavljen je CD Wagnerovog Parsifala na kojem Martina Tomčić pjeva ulogu Kundry (Collegno, snimka uživo Tirolskog festivala) te DVD snimka Elektre (Klytemnaestra) R. Straussa (Collegno), kao i snimka hrvatskog skladatelja Borisa Papandopula, Podnevna simfonija. Također je i dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta (2002. HNK Osijek, G. Bizet: Carmen)