EU4me&you

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta predstavlja edukativnu i interesantnu dvodnevnu konferenciju EU4ME&YOU: Unija prilika, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 15. i 16. prosinca 2021. godine uz prijenos online.


Sudjelovanje je besplatno za sve zainteresirane, a stručne predavače i prijavnicu objavit ćemo u sljedećim danima https://forms.gle/oqmEzwc8HBNVSGmbA - osiguraj svoje mjesto odmah! Link za prijenos bit će poslan mailom.


Zašto baš "unija prilika"? Jer se projekt temelji na podizanju svijesti o važnosti bolje integracije i povezivanja zemalja članica Europske unije, pružanju informacija o prilikama za mlade i mogućnostima financiranja, stažiranja, volontiranja te rada unutar EU, veće uključenosti mladih u nacionalna i europska politička pitanja, kao i drugih relevantnih tema koje su od iznimnog značaja za studente Republike Hrvatske, a samim time i jedinstvene europske zajednice kojoj oni pripadaju.


Predavači će biti: zastupnici, političari, studenti (s iskustvom razmjene, stažiranja, volontiranja), predstavnici tijela EU u Hrvatskoj, predstavnici relevantnih agencija, udruga, centara, instituta, voditelji projekata i drugi stručnjaci.

Više informacija potražite na: https://www.hazefzg.com/eu4me-and-you


*Projekt je podržan od strane garagErasmus zaklade i sufinanciran od Europske unije.

Recent Posts

See All

Poduzetnička akademija je tradicionalna, dobro poznata edukacija koja se održava već treću godinu zaredom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U organizaciji Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog faku