Debatni klub EFZG-a organizira projekt Book Club.

Dragi čitači, i oni koji ćete to tek postati ,

Pozivamo vas na sudjelovanje u čitanju druge knjige u sklopu projekta 𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗰𝗹𝘂𝗯 kojeg organizira Debatni klub EFZG.

Cilj projekta je međusobno povezati i potaknuti studente na čitanje knjiga koje pomažu u osobnom razvoju.


Š𝘁𝗼 𝗰̌𝗶𝘁𝗮𝗺𝗼:

Nakon zanimljive prve knjige Bogati otac, siromašni otac (Rich dad, Poor dad) koja govori o novcu, u mjesecu travnju čitamo 𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐬𝐭𝐞ć𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐞 𝐢 𝐧𝐚𝐤𝐥𝐨𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢 (How to Win Friends and Influence People) autora Dale Carnegiea. Ova knjiga donosi mnoge savjete za bolju komunikaciju s drugima. Svaki je savjet potkrijepljen zanimljivom pričom kako bi se čitatelje potaknulo na razmišljanje i primjenu. Knjiga je prodana u više od 30 milijuna kopija diljem svijeta što ju čini jednom od 𝐧𝐚𝐣𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐯𝐚𝐧𝐢𝐣𝐢𝐡 𝐤𝐧𝐣𝐢𝐠𝐚 𝐬𝐯𝐢𝐡 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐚. Pridružite nam se u čitanju te se sami saznajte zašto je postala tako popularna.


𝗚𝗱𝗷𝗲 𝗶 𝗸𝗮𝗱𝗮:

Druženje uz kavu: 7. travnja u 18h Sastanak u knjižnici: 28. travnja u 18h


𝗞𝗮𝗸𝗼 𝘀𝘂𝗱𝗷𝗲𝗹𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶:

Prijavi se na link ispod 𝐝𝐨 𝟐.𝐭𝐫𝐚𝐯𝐧𝐣𝐚 i na svoj ćeš mail dobiti detaljnije upute. Za druženje 7. travnja trebaš nabaviti knjigu i počet ju čitati. Za drugi sastanak te molimo da dođeš spreman na raspravu o pročitanom.


Š𝘁𝗼 𝗮𝗸𝗼 𝗻𝗲 𝘀𝘁𝗶𝗴𝗻𝗲𝘀̌ 𝗽𝗿𝗼𝗰̌𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶 𝗰𝗶𝗷𝗲𝗹𝘂 𝗸𝗻𝗷𝗶𝗴𝘂? Nema veze! Na sastancima razgovaramo o konceptima koje knjiga donosi bez prevelikog fokusa na samu radnju. Ako si stalno u pokretu, savjetujemo da knjigu poslušaš koristeći se audio formatom.


𝑶𝒅𝒗𝒂ž𝒊 𝒔𝒆 𝒊 𝒏𝒂𝒖č𝒊 𝒏𝒆š𝒕𝒐 𝒏𝒐𝒗𝒐!

𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐮: https://forms.gle/tCnVdeKYrrpiAHwV8


"You cannot teach a man anything; you can only help him to find it within himself." ― 𝐃𝐚𝐥𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐧𝐞𝐠𝐢𝐞, 𝐇𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐖𝐢𝐧 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐈𝐧𝐟𝐥𝐮𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐏𝐞𝐨𝐩𝐥𝐞


#debatniklub #debatniklubefzg #efzg #efzglife #efzg_unizg #unizg

Recent Posts

See All

Kako bi članovi HAZef-a radili na sebi i usavršili svoje prezentacijske vještine, Maja Stokić i Mirjana Matijašević iz edukacijskog centra Heureka, koji se bavi podukama javnog nastupa, govorništva, h