COOL TURA

Ah, taj lipanj-sparine i rokovi! Ne stigneš pojesti ni kuglicu sladoleda da ti se ne otopi, već nešto treba učiti... No, kako se malo opustiti u tom razdoblju, je li zakonom zabranjeno priuštiti si malo oduška prije rokova?


Naravno da nije, i zato smo mi tu! HAZef Vam za kraj semestra organizira svoju najambiciozniju i najšareniju konferenciju do sada - COOL TURA! Na adresi Filozofskog fakulteta imat ćete priliku 9. i 10. lipnja uživo vidjeti i čuti neke od najpoznatijih i najkreativnijih domaćih lica, a spektar predavača je širi i poznatiji nego ikada - glumci iz naših najgledanijih serija, mladi i poznati pjevači, dizajnerica najupečatljivijih ženskih odjela, redatelji nekih od naših najkreativnijih filmova, slikar koji u svoja djela stavljaju dušu, zvijezde plesa koje prati cijela Hrvatska te brojni, brojni drugi...


Cilj je ove konferencije prikazati važnost razvijanja kreativnosti i kulturnog uzdizanja kod mladih, no prije svega toga - dobra zabava! To je naš poklon svim studentima i mladima za kraj akademske godine, a osobito onima koji već dugo prate naš rad.


Za Vas smo također u suradnji s partnerima pripremili tombolu sa vrijednim nagradama - karte za kazalište Kerempuh, kazalište Žar Ptica, kazalište Komedija, Hrvatski muzej naivne umjetnosti, Muzej suvremene umjetnosti, Muzej iluzija i još više!


Pridružite nam se na posljednjoj turi ove godine - COOL TURI - te se nagradite prije grijanja stolice (ili ako ste sve kolokvirali, prije grijanja ležaljka na plaži).


Prijavite se na konferenciju putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMDaGTQRCZrk80h63S7e2SI8JizmrI2FR3ZgQvfD8-egsk5w/viewform