simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

INVESTICIJSKA AKADEMIJA

𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐚 𝐚𝐤𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐣𝐚 je dvodnevna konferencija čiji je cilj da mladima pruži, osim zanimljivih predavanja iz područja kriptovaluta i dionica, dodatni poticaj za financijsku neovisnost. Konferencija je namijenjena prvenstveno studentima, ali i svima ostalima koje zanima investiranje, dionice i kriptovalute.

Investicijska akademija će se održati 𝟓. 𝐢 𝟔. 𝐬𝐯𝐢𝐛𝐧𝐣𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞, a organizira ju ogranak Hrvatske akademske zajednice pri Ekonomskom fakultetu. Prvi dan je posvećen kriptovalutama kao novom obliku financiranja, a drugi investicijama i konkretnim načinima ulaganja novca te analizi odabira ulaganja.

𝐓𝐑𝐀𝐉𝐀𝐍𝐉𝐄 𝐊𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐂𝐈𝐉𝐄
1. DAN (5. svibnja): 15-18 h
2. DAN (6. svibnja): 15-18 h

Prijaviti se možete isključivo putem ovog obrasca, a predavanja možete slušati 𝐮ž𝐢𝐯𝐨 u WESPA spaces na adresi Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb ili 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 na YouTube kanalu HAZ Studenti.

Ne propustite priliku poslušati predavanja nekih od najboljih predavača i stručnjaka na temu ulaganja, dionica i kriptovaluta.


Po završetku konferencije, dobit ćete i 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐧𝐢 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭 za sudjelovanje na e-mail adresu kojom se prijavite za sudjelovanje!

Zahvaljujemo se na prijavi i vidimo se 5. i 6. svibnja na Investicijskoj akademiji!

*Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati putem e-mail adrese: 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐚.𝐚𝐤𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐣𝐚.𝐡𝐚𝐳𝐞𝐟@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦

Odabrani Logo!!! (1).png